REKLAMA
Žihľavová praženica
Žihlava je velmi zdravá bylinka, ktorá sa môže v kuchyni použiť rovnako ako špenát. Velmi dobre chutí pripravená takto s vajíčkom napríklad na raňajky😊
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- Čerstvú Žihľavu
- Cibuľa
- vajce
- maslo
- soľ
- mleté čierne korenie
- trochu voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Na masle si udusíme na drobno pokrájanú cibulu. Pridáme čierne korenie podľa chuti, minutku spolu podusíme a pridáme pokrájanú Žihlavu. Osolíme a udusíme do mäkka. Ak treba, tak ju počas dusenia podlejeme trochou vody. Keď je žihlava mäkká pridáme rozšľahané vajíčka a chvílu popečieme.
2. Krok
Podávame s chlebom, alebo opečenými hriankami na raňajky🙂 Prajem dobrú chuť !
3. Krok
Dalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube