REKLAMA
Zdroj: FB: Jedlo je krásne
Živánska v pahrebe
Recept na živánsku pripravenú v alobale v pahrebe.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g zemiaky
- 100 g slanina
- 200 g klobása
- 200 g mäso bravčové
- 4 ks Cibuľa
- korenie čierne mleté
- paprika červená mletá
- olej
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
100 min.
1. Krok
Zemiaky, mäso a cibuľu nakrájame.
2. Krok
Dochutíme ich soľou, korením a paprikou. Všetko spolu premiešame.
3. Krok
Slaninu a klobásku tiež nakrájame. Všetko spolu zmiešame s olejom a vložíme to do alobalu.
4. Krok
Do pripravenej pahreby vložíme živánsku a zahádžeme ju žeravými uhlíkmi.
5. Krok
Takto pripravenú živánsku v alobale v pahrebe pečieme cca 1,5 hodinu.