REKLAMA

Zdroj: Canva

Aljašská treska v cestíčku

Chutná aljašská treska v bylinkovom cestíčku. Mäso aljašskej tresky je veľmi jemné a chutné. Chutí výborne smažená, varená v pare ale aj pečená.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • 1 čl grilovacie korenie Pridané do
  • 4 pl múka Pridané do
  • 8 ks vajce Pridané do
  • 6 pl mlieko Pridané do
  • 2 pl zemiakový škrob Pridané do
  • 1 čl tymián Pridané do
  • 1 čl rozmarín Pridané do
  • 2 pl olej Pridané do
  • štipka soli Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Filé z alijašskej tresky necháme rozmraziť a jemne vytlačíme prebytočnú vodu.

2. Krok

Z oboch strán ich osolíme a obalíme v hladkej múke.

3. Krok

Na záver ich namočíme do cestíčka a vyprážame. Cestíčko pripravíme tak, že zmiešame v miske vajcia s mliekom, solamylom, 2PL hladkou múkou, korením, tymiánom a rozmarínom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1490 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3610 receptov