REKLAMA
Zdroj: Canva
Aljašská treska v cestíčku
Chutná aljašská treska v bylinkovom cestíčku. Mäso aljašskej tresky je veľmi jemné a chutné. Chutí výborne smažená, varená v pare ale aj pečená.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 1 čl grilovacie korenie
- 4 pl múka
- 8 ks vajce
- 6 pl mlieko
- 2 pl zemiakový škrob
- 1 čl tymián
- 1 čl rozmarín
- 2 pl olej
- štipka soli
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Filé z alijašskej tresky necháme rozmraziť a jemne vytlačíme prebytočnú vodu.
2. Krok
Z oboch strán ich osolíme a obalíme v hladkej múke.
3. Krok
Na záver ich namočíme do cestíčka a vyprážame. Cestíčko pripravíme tak, že zmiešame v miske vajcia s mliekom, solamylom, 2PL hladkou múkou, korením, tymiánom a rozmarínom.