REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4F8rdMFH60ip6hutR54Y/3421154981d8354a571058f5804f99.jpeg)
Ázijská hovädzia polievka s ryžovými rezancami
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- hovädzie kosti
- 1 ks hovädzie predné
- 6 strúčikov cesnak
- 2 ks Cibuľa
- 1 ks pór
- 1⁄2 bok choy
- štvorfarebné korenie čili
- sójová omáčka rybacia omáčka ryžový ocot
- rýžové rezance
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Dáme zovrieť vodu do väčieho hrnca a pridáme hovädzie mäso. Po 10 minútach odstavíme a mäso vyberieme.
2. Krok
V druhom hrnci si na oleji orestujeme cibuľu, pór a cesnak. Všetko krájame na väčšie kusy. Pridáme korenie, omáčky a čili. Neskôr pridáme mäso, orestujeme a zalejeme vodou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4F8rdMFH60ip6hutR54Y/6f83291db08e4aed1842ae67b35926.jpeg)
3. Krok
Varíme cca 40 min, kým mäsko nezmäkne. Môžeme ešte podľa chuti dochutiť korením a omáčkami. Na záver pridáme nakrájanú kapustu.
4. Krok
Rezance si zvlášť vyvaríme podľa postupu na obale. Do polievky ich pridávame len na tanieri.