REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/N7L_xN7Uinlvw6bYRfzr/809c620e0a6d381a4280a4a1ddb659.jpeg)
Zdroj: Pixabay
Bačovský rezeň
Bačovský rezeň recept na rezeň inšpirovaný slovenskými chuťami.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 4 ks plátky bravčové karé
- 1 oštiepok údený
- 60 g šunka údená
- soľ
- korenie čierne mleté
- 2 pl hladká múka
- 1 ks vajcia celé
- 6 pl strúhanka
- 3 pl masť bravčová
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Bravčové karé si rozklepeme a posolíme a okoreníme z oboch strán.
2. Krok
Na každý plátok mäsa položíme plátok šunky a poriadny kus oštiepku. Plátky dobre zrolujeme. Ak nám nedržia pomôžeme si špáradlami.
3. Krok
Teraz zrolované plátky mäsa obalíme najskôr v múke, potom v rozšľahanom a posolenom vajíčku a nakoniec v strúhanke.
4. Krok
Obalené bačovské rezne vysmažíme na masti do zlata z oboch strán. Môžeme podávať napríklad z varenými zemiakmi.