REKLAMA
Zdroj: Facebook - Varenie je radosť.
Bravčová panenka na smotane
Jednoduchá bravčová panenka v smotanovej omáčke s haluškami.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 700 g bravčové mäso
- 120 ml smotana na varenie
- 1 ks Cibuľa
- 1 pl múka
- čierne mleté korenie
- masť
- soľ
- horúca voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Najprv si nachystáme mäso a cibuľku. Mäso nakrájame na kocky a cibuľku nadrobno.
2. Krok
Na rozpálenej masti orestujeme cibuľu, potom pridáme mäso. Následne osolíme a okoreníme.
3. Krok
Mäso podlejeme teplou vodou a dusíme do mäkka.
4. Krok
Ku koncu dusenia rozmiešame v smotane 1 lyžicu múky a zahustíme omáčku.
5. Krok
Podávať môžeme s haluškami.