REKLAMA
Bravčová panenka s rizotom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 450 panenka cca g
- 160 g ryže
- 200 g šampiónov
- 200 g hrášku
- 150 g ricotty
- 1 cibuľa väčšia
- biele víno
- 400 ml zeleninového vývaru
- olivový olej
- maslo
- čierne korenie
- soľ
- parmezán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Panenku si osolíme, okoreníme a opečieme na olivovom oleji z každej strany 1min.
2. Krok
Dáme ju na plech, pridáme troška masla a vložíme do vyhriatej rúry na 180’ na 12min.
3. Krok
Kým sa nám panenka pečie, nakrájanú cibuľu orestujeme na olivovom oleji, pridáme nakrájané šampióny, hrášok,soľ, korenie a podlejeme troškou vína, restujeme kým sa nám víno nevyparí
4. Krok
Potom pridáme ryžu, zalejeme vývarom a varime cca 18-20min.
5. Krok
Upečenú panenku zabalíme do alobalu
6. Krok
Keď mame rizoto hotové nakoniec zamiešame ricottu a posypeme parmezánom