REKLAMA
Bravčové fašírky
Bravčové fašírky sú naše obľúbené
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 750 g mleté bravčové pliecko
- soľ
- čierne korenie
- 3 zúbky cesnaku
- 11⁄2 rohlík
- 2 ks vajcia
- petržlenová vňať
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Mäso dáme do misky, pridáme pretlačený cesnak, osolíme a okoreníme.
2. Krok
Rohlíky krátko namočíme vo vode (nie celkom rozmočíme), v dlaňiach dobre vytlačíme a pridáme k mäsu. Dodáme vajíčka a nasekanú petržlenovú vňať a všetko dobre premiešame. Necháme odstát aspoň 30 min v chlade aby chute prešli a podľa potreby ešte dochutíme. Rukami z hmoty formujeme fašírky, obaľujeme v strúhanke a do zlatista opečieme na oleji z oboch strán.