REKLAMA

Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Bravčové karé s kyslou kapustou

Tradičné slovenské jedlo, ktoré sa skladá z bravčového karé a kyslej kapusty. Ideálna receptúra pre sviatočné obedy či večere. Ľahko sa pripravuje a doopravdy zachutí každému, kto má rád bravčovinu spolu s kyslou kapustou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg bravčové karé Pridané do
  • 1 kus Cibuľa Pridané do
  • 12 kg kyslá kapusta Pridané do
  • slanina Pridané do
  • mozzarella Pridané do
  • soľ a čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Bravčové karé naklepeme, posypeme soľou, čiernym korením a na panvici opečieme.

2. Krok

Potom ho vložíme do pekáča.

3. Krok

Kyslú kapustu podusíme na cibuľke a vložíme ju na každý plátok mäsa.

4. Krok

Na kapustu položíme plátok slaniny a bravčové karé pečieme na 200°C približne 30 minút.

5. Krok

Potom naň položíme mozzarellu a ešte chvíľku dopekáme.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov