REKLAMA
Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Bravčové karé s kyslou kapustou
Tradičné slovenské jedlo, ktoré sa skladá z bravčového karé a kyslej kapusty. Ideálna receptúra pre sviatočné obedy či večere. Ľahko sa pripravuje a doopravdy zachutí každému, kto má rád bravčovinu spolu s kyslou kapustou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg bravčové karé
- 1 kus Cibuľa
- 1⁄2 kg kyslá kapusta
- slanina
- mozzarella
- soľ a čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Bravčové karé naklepeme, posypeme soľou, čiernym korením a na panvici opečieme.
2. Krok
Potom ho vložíme do pekáča.
3. Krok
Kyslú kapustu podusíme na cibuľke a vložíme ju na každý plátok mäsa.
4. Krok
Na kapustu položíme plátok slaniny a bravčové karé pečieme na 200°C približne 30 minút.
5. Krok
Potom naň položíme mozzarellu a ešte chvíľku dopekáme.