REKLAMA
Bravčové karé s tekvicovým pyré
Rýchly jesenný obed
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Suroviny
- 4 plátky bravčového karé
- 1 Cibuľa
- múka
- mleté čierne korenie
- soľ
- plnotučná horčica
Tekvicové pyré
- 1 hokkaido
- 2 zemiak
- 1 šľahačka
- 2 pl butter v7
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mäso osolíme, okoreníme, z jednej strany potrieme horčicou. Mäso poprášime múkou a sprudka opečieme na troške oleja. Mäso zatiahneme z oboch strán a pridáme nakrájanú cibuľu na drobno, chvíľku opečieme a podlejeme vodou. Dusíme, kým nie je mäso mäkké.
2. Krok
Na pyré si nakrájame tekvicu a očistené zemiaky na kocky. Dáme variť do osolenej vody, keď sú zemiaky aj tekvica mäkké bodu zlejeme. Pridáme maslo spolu so smotanou a vymixujeme ponorným mixérom na hladké pyré. Podľa chuti dosolíme.