REKLAMA
Zdroj: Antonio_Sanchez from Getty Images
Bravčové mäso na paradajkovej omáčke
Vynikajúci recept na jemné bravčové mäso v lahodnej paradajkovej omáčke.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčové mäso
- 1 can Paradajky v omáčke
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 1 čl rastlinný olej
- 1 čl soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mäso nakrájajte na menšie kúsky a osolte. Na panvici rozpaľte olej a opečte mäso dozlatova.
2. Krok
Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno a pridajte k mäsu. Restujte, kým cibuľa nebude sklovitá.
3. Krok
Pridajte nakrájanú cuketu a plechovku paradajok. Všetko dobre premiešajte, pridajte korenie a nechajte pomaly dusiť pod pokrievkou asi 30 minút.
4. Krok
Podávajte s ryžou, cestovinami alebo chlebom. Dobrú chuť!