REKLAMA

Zdroj: Antonio_Sanchez from Getty Images

Bravčové mäso na paradajkovej omáčke

Vynikajúci recept na jemné bravčové mäso v lahodnej paradajkovej omáčke.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčové mäso Pridané do
  • 1 can Paradajky v omáčke Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 1 čl rastlinný olej Pridané do
  • 1 čl soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Mäso nakrájajte na menšie kúsky a osolte. Na panvici rozpaľte olej a opečte mäso dozlatova.

2. Krok

Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno a pridajte k mäsu. Restujte, kým cibuľa nebude sklovitá.

3. Krok

Pridajte nakrájanú cuketu a plechovku paradajok. Všetko dobre premiešajte, pridajte korenie a nechajte pomaly dusiť pod pokrievkou asi 30 minút.

4. Krok

Podávajte s ryžou, cestovinami alebo chlebom. Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

746 receptov

Obed

4875 receptov

Mäsité jedlá

2256 receptov

Nátierky

331 receptov

Večera

4589 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

787 receptov

Dezert

3772 receptov