REKLAMA
Bravčové mäso na šampiňónoch smotane
Bravčové karé na šampiňónoch na smotane. Večera hotová za 20 minút.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 steaky z bravčového karé
- 1 pl olivového oleja
- 2 šalotky
- 3 portobello šampiňóny
- 2 vetvičky rozmarínu
- 1⁄4 šálky bujón
- 1 pl horčica
- 200 g smotany
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Bravčové mäso si osolíme a okoreníme z oboch strán.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Mäso sprudka opečieme na olivovom oleji do hneda. Mäsko by malo byť po opekaní takmer hotové. Vyberieme si ho na tanierik a zakryjeme.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Na výpek dáme nasekanú šalotku a opečieme, pridáme nakrájané hríby. Natrháme rozmarín. Spolu všetko chvíľku restujeme.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Pridáme vývar a smotanu. Dochutíme horčicou a podľa potreby dosolíme a dokoreníme. Do omáčky vložíme hotové mäsko a spolu ešte chvíľku prevaríme 7 minút.
Zdroj: Youtube