REKLAMA
Zdroj: phbcz from Getty Images
Bravčové mäso s červenou fazuľou
Recept na dusené bravčové mäso s červenou fazuľou, ktoré sa hodí na bežný ale aj sviatočný stôl.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčového mäsa
- 1 ks konzerva červenej fazule
- 2 ks Cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- 2 Lyžice zmesi korenia na bravčové mäso
- soľ a mleté čierne korenie
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Začnite s prípravou bravčového mäsa. Mäso nakrájajte na menšie kúsky.
2. Krok
Na panvici rozohrejte trochu olivového oleja a na ňom orestujte najskôr cibuľu, potom pridajte nakrájané mäso a opekajte, kým nebude vonku krásne zlatohnedé.
3. Krok
Po chvíli pridajte pretlačený cesnak a tiež ho orestujte.
4. Krok
Mäso dochutíme mäsovým korením, soľou a čiernym korením. Všetko dobre premiešajte a nechajte dusiť na miernom ohni pod pokrievkou.
5. Krok
Po asi 20 minútach pridajte do panvice červenú fazuľu s nálevom.
6. Krok
Spolu s mäsom ju poduste niekoľko minút a podávajte s pečivom.