REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Bravčové mäso so špargľou
Tento recept je ideálny pre milovníkov mäsa a zeleniny. Bravčové mäso v kombinácii so špargľou a karfiolom ponúka vynikajúci gurmánsky zážitok.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Bravčové mäso
- 500 g bravčové mäso
- 1 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička čierne korenie
- 2 plátky Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
Zelenina
- 1 ks špargľa
- 1 ks karfiol
- 2 Lyžice olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Nakrájame bravčové mäso na kúsky a osolíme a okoreníme.
2. Krok
Na panvici rozpáliť olivový olej a opražíme cibuľu a cesnak do zlatista.
3. Krok
Pridáme nakrájané bravčové mäso a opečieme ho z každej strany.
4. Krok
Pridáme nakrájanú špargľu a karfiol a dusíme pod pokrievkou 15 minút.
5. Krok
Podávame s ryžou.