REKLAMA
Bravčové ragú so zeleninou
Bravčové ragú na zelenine
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g červenej cibule
- 150 g zeleru
- 150 g mrkiev
- 1 kg mletého mäsa
- 1 šálka vína
- 130 g paradajkového pretlaku
- 400 g lúpané paradajky
- 6 čerstvých paradajok
- 1 šálka plnotučného mlieka
- 3 pl olivový olej
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zeler, mrkvu a cibuľu si očistíme a nakrájame na kocky.
Zdroj: Youtube
2. Krok
V panvici si rozpálime olej a pridáme na kocky nakrájanú zeleninu. Všetko spolu chvíľku restujeme.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme mleté mäso a posolíme. Opečieme aby sa nám vydusila voda. Pridáme víno a lúpané paradajky. Čerstvé paradajky zbavíme šupiek a pridáme k zmesi.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Keď je mäso hotové, pridáme k ragú mlieko a ešte chvíľku spolu prevaríme. Môžeme podávať s cestovinou.
Zdroj: Youtube