REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ROHem0ZDPmT0yKoFTjrs/abf4116bc9b0313c9b450bf8a37895.jpeg)
Bravčové ragú so zeleninou
Bravčové ragú na zelenine
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g červenej cibule
- 150 g zeleru
- 150 g mrkiev
- 1 kg mletého mäsa
- 1 šálka vína
- 130 g paradajkového pretlaku
- 400 g lúpané paradajky
- 6 čerstvých paradajok
- 1 šálka plnotučného mlieka
- 3 pl olivový olej
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zeler, mrkvu a cibuľu si očistíme a nakrájame na kocky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ROHem0ZDPmT0yKoFTjrs/f5f705846a5cafc7a21e953085657d.png)
Zdroj: Youtube
2. Krok
V panvici si rozpálime olej a pridáme na kocky nakrájanú zeleninu. Všetko spolu chvíľku restujeme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ROHem0ZDPmT0yKoFTjrs/5ebc4beb626f8835a11d63bb2f1f88.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme mleté mäso a posolíme. Opečieme aby sa nám vydusila voda. Pridáme víno a lúpané paradajky. Čerstvé paradajky zbavíme šupiek a pridáme k zmesi.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ROHem0ZDPmT0yKoFTjrs/6528395d64ded4fde4653563fd968f.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Keď je mäso hotové, pridáme k ragú mlieko a ešte chvíľku spolu prevaríme. Môžeme podávať s cestovinou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ROHem0ZDPmT0yKoFTjrs/8a07a4eceb74ee5c7201695fb0504d.jpeg)
Zdroj: Youtube