REKLAMA
Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Bravčové rebrá s pečenými zemiakmi a klobáskou

Perfektná večera z jedného plechu!

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Suroviny

  • 1 kg bravčové rebrá Pridané do
  • 1 kg zemiaky Pridané do
  • 1 klobáska Pridané do
  • 2 čl celá rasca Pridané do
  • 12 čl rímska rasca Pridané do
  • 12 čl kurkuma Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl údená paprika Pridané do
  • morská soľ Pridané do
  • 2 pl kečup Pridané do
  • 2 pl horčica Pridané do
  • 1 čl worcestrová omáčka Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do

Servírovanie

  • 2 šalotky Pridané do
  • ligurček Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Rebrá marinujeme aspoň 2 hodiny pred pečením v zmesi korenín, horčice, kečupu a worcestrovej omáčky.

2. Krok

Zamiaky očistíme a nakrájame na kocky. Rozložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie s trochou oleja a osolíme ich. Na vrch položíme namarinované rebrá (zvyšok marinády ešte vmasírujeme do mäsa) a pomedzi ne a zemiaky poukladáme celé strúčiky cesnaku a kolieska nakrájanej klobásky.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 150 stupňov 2,5 hodiny. Na upečené rebrá a zemiaky nasypeme nadrobno nakrájanú šalotku a ligurček a môžeme servírovať.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

746 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

332 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4589 receptov

Dezert

3773 receptov

Kuracie mäso

788 receptov