REKLAMA
Bravčové soté s ryžou
Recept na bravčové soté s hráškom a ryžou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 750 g bravčového mäsa
- 1 väčšiu cibuľu
- horčicu plnotučnú
- sójovú omáčku
- paradajková omáčka
- mletú červenú papriku
- rascu
- oregano
- soľ
- čierne ml.korenie
- bravčovú masť
- olej
- konzerva malá hrášku
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Mäso nakrájame na kocky, polejeme troškou oleja a posypeme paprikou, rascou, oreganom, soľou a korením.
2. Krok
Cibuľu pokrájame nadrobno, popražíme v hrnci na masti. Keď je cibuľa dosklovita opražená, pridáme mäso a opražíme spolu s cibuľou, až pokiaľ sa nezatiahne asi 15 minút. Potom mäso podlejeme a dusíme domäkka. Pridáme sójovú omáčku, horčicu, kečup, prípadne aj rajčinový pretlak, hrášok a privedieme do varu. Varíme kým nieje mäso úplne mäkké. Podávame s ryžou. Dobrú chuť