REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Bravčové soté so smotanou
Bravčové soté so smotanou je jednoduché a rýchle jedlo, ktoré si zamilujú všetci milovníci mäsa a smotany. Môžete ho podávať s ryžou, cestovinami alebo len tak s chlebom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Mäso a marináda
- 500 g bravčové mäso
- 3 pl soľ
- 1 čl mleté čierne korenie
- červená paprika
Omáčka
- 2 pl olej
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 200 ml smotana na varenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Bravčové mäso nakrájajte na menšie kúsky a dôkladne ho osoľte a okoreňte. Nechajte ho takto odstáť aspoň 15 minút.
2. Krok
Rozohrejte olej na panvici a opečte na ňom mäso z oboch strán, kým nebude mať zlatohnedú farbu.
3. Krok
Nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak pridajte k mäsu a restujte.
4. Krok
Následne prilejte smotanu, premiešajte a nechajte pod pokrievkou dusiť na miernom ohni 10 minút.
5. Krok
Podávajte s ryžou, cestovinami alebo chlebom. Dobrú chuť!