REKLAMA
Bravčové stehno na šťave
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 8 plátkov bravčové stehno
- 1 Cibuľa
- 300 g čerstvé hríby
- soľ
- mleté čierne korenie
- kmín
- 2 čl plnotučná horčica
- voda
- 1 pl bravčová masť
- 2 pl múka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Bravčové stehno si umyjeme a osolíme a okoreníme z oboch strán. Obalíme ho v múke z oboch strán.
2. Krok
Na panvici si rozpálime masť a plátky mäsa zprudka opečieme z oboch strán. Vyberieme ich bokom.
3. Krok
Na výpeku opražíme nasekanú cibuľu a hríby. Pridáme kmín a vložíme plátky mäsa, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.
4. Krok
Keď je mäso mäkké na dochutenie pridáme horčicu a môžeme podávať.