REKLAMA
Bravčové výpečky
Bravčové výpečky sú jednoduché a variabilné jedlo a aj preto ho tak veľmi rada pripravujem.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1 kg bravčovej krkovičky
- 4 strúčiky cesnak
- 200 g oravskej slaniny
- mleté čierne korenie
- soľ
- cesnak granulovaný
- grilovacie korenie
- 11⁄2 pl horčica
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Nakrájajte mäso na kocky alebo plátky, čo preferujete. Rúru si prehrejte na 160 °C.
2. Krok
Mäso v miske osoľte a okoreňte.
3. Krok
Primiešajte do mäsa horčicu.
4. Krok
Uložte mäso do pekáča, posypte ho cibuľou, cesnakom a slaninou, môžete aj trochu podliať vodou, prekryte alobalom a dajte ho piecť na cca hodinu a pol. Podávajte s kašou, pečenými zemiakmi alebo chlebom.