REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/YsC1dw6f_5AGZuoi5fzx/5bdff748b602b87aa2affeffbd9f79.jpeg)
Broskyňová bublanina
🍑🤤
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
24
- 4 ks vajce
- 1 hrnček práškový cukor
- 1 kypriaci prášok
- 2 vanilínové cukre
- 2 hrnčeky polohrubej múky
- 1⁄2 hrnček oleja olivový
- 1 hrnček mlieka
- 1 can broskyne v sladkom náleve ml
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Vajcia rozdelíme na žĺtka a bielka. Bielka vyšľaháme a odložíme do chladničky. K žĺtkam pridáme práškový cukor a vyšľaháme. Pridáme jeden vanilínový cukor, kypriaci prášok a múku. Zalejeme olejom a mliekom a vytvoríme cesto. Na záver pridáme sneh. Cesto vylejeme na vystlaný pekáč a pridáme nakrájané broskyne. Pečieme 30 min pri 160°C. Po upečení posypeme vanilínovým cukrom.
2. Krok
Dobrú chuť kamoši!