REKLAMA
Broskyňový zákusok
Tento lahodný a voňavý broskyňový zákusok s kyslou smotanou chutí rovnako dobre, ako vyzerá. Jeho najlepšou vlastnosťou je, že je veľmi jednoduchý na prípravu, takže ho zvládne aj menej skúsený kuchár.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 350 g hladká múka
- 200 g Krupicový cukor
- 1 kus prášok na pečenie
- 1 kus vanilkový cukor
- 200 ml olej
- 3 ks vajce
- 200 g kyslá smotana
- 5 Broskyňa
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
75 min.
1. Krok
Vo veľkej miske zmiešajte múku, cukor, prášok do pečiva a vanilkový cukor.
2. Krok
Do misky pridajte olej, vajcia a kyslú smotanu a všetko dôkladne premiešajte.
3. Krok
Cesto nalejte do pripravenej formy.
4. Krok
Broskyne nakrájajte na malé kúsky a rovnomerne ich rozložte na cesto.
5. Krok
Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia približne 45 minút, alebo kým koláč nie je zlatohnedý a upečený.
6. Krok
Nechajte ho vychladnúť a potom podávajte.