REKLAMA
Bryndzová polievka - demikát - recept
Rýchly a klasický demikát - vynikajúca bryndzová polievka.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 3 balenia bryndza
- 1 ks Cibuľa
- 6 väčších zemiakov
- 3 pl mletá paprika - sladká
- soľ, korenie, čili
- maslo
- slanina
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Na kúsku masla si opražíme cibuľku a pridáme mletú papriku.
2. Krok
Pridáme nakrájané zemiaky, trošku opražíme a zalejeme vodou.
3. Krok
Necháme zovrieť a pridáme rozpučenú bryndzu (môžeme k nej pridať trošku vody z polievky, aby sa s ňou ľahšie pracovalo).
4. Krok
Dochutíme soľou, čiernym korením a čili.
5. Krok
Na záver rozmixujeme a podávame s opečenou slaninkou.