REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7lJQueS39UmR6gDK-9lf/2150e55e6f4cc317cd4a7b484b7530.jpeg)
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Cesnačka z vývaru
Táto cesnačka z vývaru vás zaručene zahreje a zasýti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 l hovädzieho vývaru
- 8 strúčikov cesnaku
- 3 kus zemiaky
- 1 kus Cibuľa
- 2 kus vajcia
- 1 lyžicu soľ
- štipku čierneho korenia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Začneme prípravou základných surovín. Cesnak, cibuľu a zemiaky očistíme a nakrájame. Toto je najlepší spôsob, ako ich pripraviť pre ďalší krok - smaženie na panvici.
2. Krok
Potom do vriaceho vývaru pridáme cesnak, cibuľu a zemiaky a varíme približne 30 minút. Počas varenia je dôležité pravidelne miešať, aby sa zelenina rovnomerne premiešala s vývarom a aby sme získali harmonickú chuť.
3. Krok
Keď už sú všetky suroviny mäkké, vajcia rozklepneme a pridáme do polievky.
4. Krok
Potom cesnačku už len dochutíme soľou a čiernym korením a môžeme podávať. Pri podávaní odporúčam cesnačku posypať jemne nakrájanou petržlenovou vňaťou.