Zdroj: minadezhda from Getty Images
Cestoviny s mletým mäsom
Recept na cestoviny s mletým mäsom a smotanou, ktoré sa hodia ako rýchly obed alebo večera.
Ingrediencie
- 500 g cestovín
- 500 g mletého mäsa
- 1 kus Cibuľa
- 2 Lyžice olivového oleja
- 200 ml smotany na varenie
- soľ a korenie
- mletá paprika
- cesnak
Najnovšie letáky
Postup
Začnite s varením cestovín podľa návodu na balení. Dobré je ich trochu osoliť - to im dodá ešte lepšiu chuť.
Medzitým si na panvici rozohrejte olivový olej a pridajte nakrájanú cibuľu.
Kým sa cibuľa sklovatí, pridajte mleté mäso a restujte ho, až kým nebude úplne opečené. Je veľmi dôležité mäso poriadne opekať, aby sa vynikajúco spojilo so smotanou.
Keď je mäso hotové, osoľte, okoreňte ho, pridajte mletú papriku a strúhaný cesnak.
Potom prilejte smotanu a nechajte pod pokrievkou dusiť pár minút, aby sa všetky chute spojili.
Hotové cestoviny precedíme a pridáme k mäsu so smotanou. Poriadne premiešajte, aby sa cestoviny obalili omáčkou.
Servírujte ihneď po pripravení, kým sú cestoviny ešte horúce.