REKLAMA
Cestoviny s morským kokteilom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 12 klbiek tagliatelle
- 2 balenia morský kokteil
- 2 strúčiky cesnaku
- 20 kus cherry paradajka
- 1 polievková lyžica olivový olej
- 200 ml šľahačka
- 1 citrón
- chili paprička
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
Najskôr dáme variť cestoviny podľa návodu. Medzitým si vo veľkej panvici rozohrejeme olej a maslo. Na rozpálenom tuku opečieme cesnak nakrájaný na plátky, pridáme paradajky ktoré sme nakrájali na štvrtinky. Keď sa rajčiny trochu zdusia, pridáme morský kokteil. Všetko necháme spolu poriadne prevrieť aspoň 10 minút. Pridáme smotanu a osolíme, kto má rád pridá aj čili papričky nakrájane na menšie kúsky. Na záver už len dochutíme soľou a citrónom. Do hotovej omáčky pridáme uvarené cestoviny a premiešame.