REKLAMA
Zdroj: Canva
Cestoviny s tuniakom v paradajkovej omáčke
Recept na výborné cestoviny s tuniakom v paradajkovej omáčke.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g cestovín
- 2 plechovky tuniaka v oleji
- 2 plechovky krájaných paradajok
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 ks Cibuľa
- olivový olej
- soľ a mleté čierne korenie
- sušené bylinky (bazalka, oregano)
- parmezán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cibuľu a cesnak nakrájame na jemno a opražíme na olivovom oleji.
2. Krok
Pridáme tuniaka s olejom z plechovky a chvíľu ho porestujeme.
3. Krok
Potom pridáme plechovky paradajky a všetko dochutíme soľou, korením a sušenými bylinkami. Paradajkovú omáčku chvíľu povaríme.
4. Krok
Medzitým si uvaríme cestoviny al dente v osolenej vode podľa návodu na balení.
5. Krok
Uvarené cestoviny scedíme a polejeme paradajkovo - tuniakovou omáčkou. Podávame ich posypané strúhaným parmezánom.