REKLAMA
Čevapčiči na grile
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 500 g mleté hovädzie mäso
- 500 g mleté bravčové mäso
- 3 pretlačné strúčiky cesnaku
- 1 Cibuľa
- 2 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička mletá červená paprika
- 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
- čubrica korenie
- minerálna voda na zjiemnenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Zmiešajte oba druhy mäsa s cesnakom, cibuľou, soľou, paprikou, korením a rascou a čubricou.
2. Krok
Pridajte minerálnu vodu a nechajte zmes odstáť v chladničke aspoň hodinu.
3. Krok
Tvarujte malé valčeky (5-7 cm dlhé, 2 cm hrubé).
4. Krok
Grilujte na horúcom rošte z každej strany 3-4 minúty, až kým nie sú prepečené.
5. Krok
Ja som ich podával zo zemiakmi na krúžky a spáleniu paprikou