REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/j5-gHiwLiwavdma7DKbK/2eb9f633e583ed8e6d66943a1e9c88.jpeg)
Cheesecake s pistáciovou nátierkou
Proste MŇAM..... cheesecake sú moja topka a tento s pistáciovou nátierkou vyšiel super
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
Základ
- 150 g pomixované ovsené vločky
- 50 g mleté mandle
- 30 g kokosová múka
- 30 g vanilkový proteín
- 1 ks vajce
- 1 ks jablková výživa bez cukru
Krém
- 500 g jemný tvaroh vo vaničke
- 250 g jemný tvaroh v papieri
- 200 g smotanový syr (cream cheese)
- 150 g nutlove pistáciový krém nátierka
- 50 g sladidlo
- 2 ks vajcia
- 2 pl pudingový prášok
Poleva
- 100 g biela čokoláda
- 25 ml mlieko
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
80 min.
1. Krok
Základ: Všetko spolu zmiešame a roztlačíme na dno okrúhlej formy (priemer 24cm) vystlanej papierom na pečenie. Popicháme vidličkou. Pečieme pri teplote 180 stupňov 7-10 minút.
2. Krok
Krém: Všetky ingrediencie spolu vyšľaháme a nalejeme na predpečený základ. Dáme piecť do rúry vyhriatej na 155 stupňov cca 50 minút. Po dopečení necháme koláč vychladnúť v pootvorenej rúre.
3. Krok
Poleva: Čokoládu roztopíme spolu s mlieko a nalejeme na vychladnutý cheesecake. Odložíme na noc do chladničky.