REKLAMA
Zdroj: Jobrestful from Getty Images
Čínske rezance s vajcom
Čínske rezance s vajcom - táto lahodná a rýchla večera je inšpirovaná ázijskou kuchyňou. Jednoduché ingrediencie a jednoduché postupy prípravy vám prinesú chutný pokrm, ktorý si zamilujete.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 200 g čínske rezance
- 4 kus vajcia
- 2 pl sójová omáčka
- 2 pl olej
- 2 kus mrkva
- 1 kus Cibuľa
- zelená fazuľka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Uvarte rezance podľa návodu na balení.
2. Krok
Zatiaľ čo sa rezance vedia, nakrájajte cibuľu, mrkvu a cibuľku na tenké prúžky.
3. Krok
Rozohrejte olej v panvici a opražte cibuľu, kým nebude mäkká.
4. Krok
Pridajte mrkvu, nakrájate fazuľové struky a pražte ďalších 5 minút.
5. Krok
Vytvorte voľný priestor v strede panvice a pridajte vajcia. Nechajte ich nastaviť, kým nebude bielok pevný, potom ich premiešajte s cibuľou a mrkvou.
6. Krok
Pridajte uvarené rezance a sójovú omáčku a premiešajte všetko dokopy.
7. Krok
Servírujte teplé.