REKLAMA
Cuketové fašírky
Cuketové fašírky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g mleté teľacie mäso
- 1 ks malá cuketa
- 2 kus vajce
- 1 polievková lyžica krupica
- soľ a korenie
- trochu strúhanka
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cuketu nastrúhame, osolíme a necháme 19 min postáť aby pustila vodu. Po odstátí ju “vyžmýkame” rukami , pridáme mleté mäso, vajcia , krupicu , soľ, korenie a všetko dôkladne premiešame. Ja hotovú zmes zvyknem nechať postáť 15 min aby chute pekne prešli.
2. Krok
Pripravíme si panvicu s olejom a rukami formujeme fašírky, ktoré zľahka obalíme v strúhanke. Pečieme do zlatista z oboch strán.
3. Krok
Pre zdravšiu verziu ich môžte piecť aj v rúre na plechu s papierom a stačí, ak ich len trochu pokvapkáte olejom.