REKLAMA

Cuketovo-tuniakové fašírky

Perfektná kombinácia cukety a tuniaka vo fašírkach, ktoré spolu s gréckym šalátom a tzatziky chutia výborne! Navyše sú pečené v rúre, takže nehrozí prebytočné množstvo oleja.

REKLAMA
Najchutnejšie recepty z cukety, ktoré si v lete pripravíte jednoducho a rýchlo

Recept nájdeš v tomto článku

Najchutnejšie recepty z cukety, ktoré si v lete pripravíte jednoducho a rýchlo

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 ks cuketa Pridané do
  • 120 g tuniak vo vlastnej šťave Pridané do
  • 14 hrnček strúhaný syr Pridané do
  • 14 hrnček hladká špaldová múka Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 1 ks vajce Pridané do
  • 12 čl soľ Pridané do
  • 14 mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Cuketu nastrúhame do misky na hrubom strúhadle, osolíme ju a necháme ju 10 minút odstáť, kým pustí šťavu.

2. Krok

Presunieme ju do gázy alebo sitka a vytlačíme z nej čo najviac šťavy.

3. Krok

Vysušenú cuketu vrátime do misky a zmiešame s tuniakom bez šťavy, syrom, múkou, vajíčkom, pretlačenám cesnakom a korením.

4. Krok

Z cesta tvarujeme fašírky a uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie. Môžeme pokvapkať trochu olejom.

5. Krok

Pečieme ich na 200°C približne 20-25 minút dohneda. V polovici pečenia ich otočíme na druhú stranu, aby boli rovnomerne prepečené.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4804 receptov

Mäsité jedlá

2237 receptov

Kuracie mäso

783 receptov

Zapekané

286 receptov

Raňajky

1461 receptov

Mascarpone

340 receptov

Omáčky

431 receptov