REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie je radosť.
Diabolská pochúťka
Recept na perfektnú diabolskú pochúťku, ktorá sa pripravuje z bravčového mäsa, papriky a feferónky.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 300 gramov bravčového karé
- 1 ks zelenú papriku
- 1 ks červenú papriku
- 1 ks rajčina
- 1⁄2 ks cibule
- šampiňóny
- 1 ks feferónku
- trochu oleja
- soľ
- mletá sladká paprika
- mleté čierne korenie
- 1 ks vajce
- 2 ks krajce chleba
- trochu mlieka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Mäso nakrájajte na kocky a orestujte ho na oleji s cibuľkou. Dochuťte ho soľou a korením.
2. Krok
Po chvíli k nemu pridajte nakrájané papriky, rajčinu, šampiňóny a feferónku.
3. Krok
Chleba namáčajte do vajíčka zmiešaného s trochou mlieka a soli. Následne ho opečte na panvici s olejom.
4. Krok
Diabolskú pochúťku servírujte tak, že na tanier položte najprv opečený chlieb, na ktorý položíte mäsovú zmes s omáčkou.