REKLAMA
Domáca baklažánová nátierka
Rýchla baklažánová nátierka na hrianky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 baklažány
- 2 strúčiky cesnak
- 1⁄4 zeleného chilli
- 1⁄2 citróna
- 3 Lyžice tahini
- 2 Lyžice olivového oleja
- 1⁄2 čl soľ
- 10 g petržlen
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Baklažány si popicháme nožom a dáme v celku piecť na 20 minút na 200°C do rúry.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Do mixéra si dáme všetky zvyšné suroviny a pridáme vydlabané vnútro upečeného a mäkkého baklažánu.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Všetko spolu poriadne zmixujeme na hustú kašu. Ak je treba, dochutíme korením alebo soľou. Podávame s upečenými hriankami, tortillami a pokvapkané olivovým olejom. Dobrú chuť.
Zdroj: Youtube