REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wNxJ5gUqffvn7E8kap7u/e23b521371b61625ac25958f3e81ef.jpeg)
Domáca hroznová šťava
Výborná šťava z tmavého hrozna.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 500 g hrozno červené
- 8 čl práškový cukor
- 1 pohár voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Hrozno si umyjeme a oberieme bobuľky. Rozmixujeme ich mixérom.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wNxJ5gUqffvn7E8kap7u/eb7c05db5ffd29b46eabcee96ccf37.png)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pridáme k rozmixovanému hroznu práškový cukor a poriadne premiešame.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wNxJ5gUqffvn7E8kap7u/d644d2b395e8d414444ad4d5b08991.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Do zmesi pridáme vodu a dáme na oheň, necháme poriadne prevariť.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wNxJ5gUqffvn7E8kap7u/05a165f752dad93cd5ecb1d4ab2185.png)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Zmes precedíme cez husté sítko a hotový džús necháme vychladiť. Môžeme podávať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wNxJ5gUqffvn7E8kap7u/eb20c1975e98e6ac4ddd55a621f24a.jpeg)
Zdroj: Youtube