REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/9HqZ_qx6UCbb0_714zy2/31ee0b2ec48ce10dc4c7cfa48703ab.jpeg)
Domáca huspenina
Toto jedlo sa varí odpradávna,je nielenže dobré ale aj zdravé.Je veľa receptov naň,,toto je môj jednoduchý.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- nové korenie celé
- 1 veľké bravčové koleno
- 3 bravčové paprčky
- 200 g bravčová koža
- 2 väčšie mrkvy
- 1 väčšia petržlen
- 1 väčší kúsok zeler
- 1 väčšia cibuľa
- 7 strúčkov cesnaku
- 5 l vody
- soľ
- celé čierne korenie
- vegeta môže a nemusí byť
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
240 min.
1. Krok
Všetko spolu dáme do hrnca .Koleno,paprčky dôkladne očistiť 😉,umyť.Veľkosť kolená cca 2400g,paprčky cca 1600g. Varíme to do zmäknutia, počas varenia dosolíme, dochutíme.Varíme pomali .
2. Krok
Ak máme uvarené tak mäso vyberieme do misky a oberieme mäsko,,aby sme nemali kosti v huspenine.Vývar prelejeme cez sitko.
3. Krok
Do misiek porozdeľujeme mäsko,nakrájajame na menšie kúsky a zalejeme vývarom.
4. Krok
Šup vychladnúť nachystať, ocot,cibuľku, chlebík a mňamka je hotová . Dobrú chuť ☺️