REKLAMA
Domáce burgre
Tento recept na domáce burgre je úplne jednoduchý veľmi obľúbený.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g mletej hovädzieho mäsa
- 4 plátky cheddar syra
- 4 plátky paradajky
- 4 ks žemle na burger
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 ks Cibuľa
- 1 ks vajce
- 1 pl worchestrová omáčka
- soľ a korenie podľa chuti
- listy šalátu
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
V miske zmiešame mäso, nakrájanú cibuľu, cesnak, vajce a worchestrovú omáčku. Podľa chuti pridajte soľ a korenie.
2. Krok
Zo zmiešanej zmesi vytvorte 4 rovnomerné placky a dôkladne ich postláčajte.
3. Krok
Na rozpálenej panvici opečte placky mäsa asi 4-5 minút z každej strane.
4. Krok
Žemle rozrežte na polovicu a opečte na grile alebo v rúre.
5. Krok
Medzi polovičky žemle naukladajte zeleninu a oblohu.