REKLAMA
Domáce pečeňové knedlíčky do polievky
Tieto domáce pečeňové knedlíčky oživia každú zeleninovú polievku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 100 g hovädzia pečeň
- 1 pl strúhanka
- 1 pl hrubá múka
- 4 ks vajce
- mleté čierne korenie
- soľ
- mlieko
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Žemľu nakrájame na drobné kúsky a zalejeme trochou mlieka. Po chvíli ju vyžmýkame.
2. Krok
Pečeň pomelieme a pridáme k nej pomrvenú žemľu, nakrájanú cibuľu, strúhanku, vajce, majorán, korenie, soľ, pretlačený cesnak a nasekanú petržlenovú vňať.
3. Krok
Všetko spolu poriadne premiešame a necháme pol hodinu odstáť. Potom z masy vyformujeme knedličky a varíme spolu s polievkou 10 minút.