REKLAMA
Zdroj: FB - Slovenské jedlá a iné dobroty
Domáce zavárané lečo
Zavárané lečo bez cibule je výborné.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- mäsitá paradajka
- paprika
- soľ
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Paradajky umyjeme a odrežeme hrubú časť od stonky. Pokrájame ju na pásiky.
2. Krok
Papriky si umyjeme, zbavíme sa jadierok a tiež ju pokrájame na pásiky.
3. Krok
Do väčšej rajnice si dáme rozpáliť olej a papriku chvíľku na ňom orestujeme. Pridáme paradajky a osolíme. Dusíme kým paprika nezmekne.
4. Krok
Lečo naplníme do pohárov, zavrieme viečkom a sterilizujeme 20 minút vo vode.