REKLAMA
Zdroj: pixabay
Domáci jagerek z diviny
Poľovnícka špecialita z diviny.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g divina pečeň
- 200 g divina srdce
- divina pľúcka
- 4 ks Cibuľa
- 2 pl masť bravčová
- víno červené
- korenie čierne mleté
- Paprika sladká mletá
- paprika pálivá mletá
- korenie na divočinu
- majorán drvený
- 4 strúčiky cesnak
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Pľúca, srde z diviny si dáme najskôr obvariť do vody. Len aby sa na povrchu zatiahlo do biela.
2. Krok
Všetko mäso nakrájame na rezančeky. Cibuľu nakrájame na prúžky.
3. Krok
Na masti si osmahneme cibuľu, pridáme nakrájané mäso a restujeme.
4. Krok
Mäso dochutíme korením, korením na divočinu mletou paprikou, prelisovaným cesnakom a podlejeme vínom, dusíme kým nie je mäkké.
5. Krok
Na záver už len dochutíme soľou a majoránkou.