REKLAMA

Domáci pribináčik s čokoládovým čipsom

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 200 g smotany na šľahanie Pridané do
  • 250 g mäkkého tvarohu Pridané do
  • 3 pl lyžice medu Pridané do
  • čerstvé ovocie na ozdobenie Pridané do
  • trocha čokolády na varenie na výrobu dekorácie Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Najskôr v jednej miske zmiešame mäkký tvaroh spolu s medom. Všetko dobre vymiešame, až nám vznikne sladký tvaroh. Tiež pridáme trochu vanilky.

2. Krok

Vo väčšej miske, najlepšie kuchynského robota vyšľaháme smotanu na šľahanie. Nezabudnite, že smotana by pred šľahaním mala byť dobre vychladená. Keď je šľahačka pekne vyšľahaná, vymeníme šľahací hák na miešanie a po častiach za stáleho a pomalého miešania pridáme sladký tvaroh. Smotanu môžeme vyšľahať aj ručným metličkovým šľahačom a lyžicou pridávať a zamiešať tvarohový krém.

3. Krok

Pribináčik je hotový. Naplníme ho do nádob, ktoré máme pripravené na servírovanie a dáme ho ešte na chvíľu vychladiť do chladničky.

4. Krok

Medzitým si umyjeme a osušíme ovocie na zdobenie.

5. Krok

Na čokoládové ozdoby - čipsy si rozpustíme čokoládu na varenie vo vodnom kúpeli. Pripravíme si papier na pečenie na pevnom podklade, napríklad na tácke.

6. Krok

Malou lyžičkou čokoládu na papieri robíme kolieska, ktoré lyžičkou roztrieme do tenkej vrstvy. Papier na pečenie spolu s táckou a čokoládovými kolieskami dáme do mrazničky na 20 minút stuhnúť.

7. Krok

Nakoniec servírujeme pribináčik ozdobený čerstvým sezónnym ovocím a dozdobený čokoládovými kolieskami.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4816 receptov

Mäsité jedlá

2238 receptov

Kuracie mäso

783 receptov

Raňajky

1469 receptov

Mascarpone

340 receptov

Večera

4536 receptov

Dezert

3706 receptov