REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/JrPtq1JFwR85wG1Dx7pw/5d7b0dc002715d4195e95fe21e4e09.jpeg)
Falošný guláš zo špekáčiek
Rýchla varianta gulášu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 Cibuľa
- 20 g bravčová masť
- 390 g špekačky
- 470 g zemiak
- 9 g strúčiky cesnaku
- 1300 ml voda
- 1 pl plnotučná horčica
- 1 pl kečup
- polievkové korenie maggi
- vegeta
- gulášové korenie
- rasca
- soľ
- mleté čierne korenie
- mletá červená paprika
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Do hrnca si dáme roztopiť bravčovú masť, pridáme kmín a nakrájanú cibuľu a usmažíme do ružova.
2. Krok
Špekáčky ošúpeme a nakrájané na kocky pridáme k usmaženej cibuľke. Spolu opražíme a pridáme väčšie množstvo očistených zemiakov nakrájaných na kocky. Zalejeme vodou,pridáme soľ ,koreniny a rozpučený cesnak. V časti vody rozmixujeme zbytok zemiakov a vylejeme do polievky to nám polievku zahustí namiesto múky. Polievku varíme do zmäknutia zemiakov,,počas varenia pridáme horčicu a kečup.
3. Krok
Nakoniec dochutíme, môžeme pridať maggi polievkové korenie,vegetu a máme hotovo. Podávame s chlebom.