REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FO_6G362qEi7fkOGR7we/68a10d64396832064c5b285befc4b8.jpeg)
Farebné cestoviny
Svieže trojfarebné cestoviny s údeným lososom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 Cibuľa
- Hŕstka čerstvá petržlenová vňať
- 2 pl olivový olej
- 1 dcl smotana na varenie
- 150 g údený losos
- 300 g fusili tricolore
- 1 dcl biele víno
- soľ
- mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Začneme tým že si uvaríme farebné cestoviny presne podľa návodu v osolenej vode. Uvarené precedíme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FO_6G362qEi7fkOGR7we/419d8aa5bcabefa0ff2243c3e370da.png)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Ako sa nám cestoviny varia začneme s prípravou omáčky. Na oleji orestujeme najemno nasekanú cibuľu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FO_6G362qEi7fkOGR7we/becb5b338cca614278eece9225362a.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme na kúsky nakrájaného údeného lososa a orestujeme. Podlejeme vínom a chvíľku dusíme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FO_6G362qEi7fkOGR7we/aea3d739e8929e26becf270211fe4a.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Pridáme nasekanú petržlenovú vňať a smotanu na vareie. Prevaríme asi 5 minút. Osolíme a okoreníme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FO_6G362qEi7fkOGR7we/b825d541df9d90750cfdeeeec61462.jpeg)
Zdroj: Youtube
5. Krok
Do hotovej omáčky vložíme uvarené cestoviny a premiešame. Môžeme podávať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FO_6G362qEi7fkOGR7we/bb000f9b5ff0c43bea1c9e3cd225c4.png)
Zdroj: Youtube