REKLAMA
Fašírky z bravčového mäsa
Obľúbený nedeľný obed
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 700 g mleté bravčové pliecko
- 2 strúčiky cesnaku
- soľ a korenie
- petržlenová vňať
- 2 vajce
- 2 ks rožky
- strúhanka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Mleté mäso zmiešame s pretlačeným cesnakom, soľou a čierným korením. Pridáme trochu nasekanej petržlenovej vňate, vajíčka a rožky. Ja ich klasicky namočím v troche vody, vytlačím v dlaniach a pridám k mäsu. Všetky suroviny dobre spojíme.. ako inak než rukami . Ja zvyknem mäsko pripraviť skôr a nechám odstáť v chladničke aspoň hodinku.
2. Krok
Z mäsa následne formujeme fašírky, obalíme v strúhanke a pečieme na oleji z oboch strán.