REKLAMA
Frankfurtská polievka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 ks párky
- 4 zemiak
- 1 ks Cibuľa
- 1 l vývar bujón
- 1 kl mletá sladká paprika
- 2 pl hladká múka
- olej
- soľ
- čierne korenie
- petržlenová vňať
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cibuľu nasekáme nadrobno a opečieme na oleji do sklovita. Párky narežeme na tenšie kolieska, pridáme k cibuli a chvíľu ešte spolu opekáme.
2. Krok
Stihneme z pkatne( aby paprika neprihorela) pridáme mletú papriku a múku a všetko spolu premiešame.
3. Krok
Vrátime späť na platňu, zalejeme vývarom a necháme variť asi 10 minút. Nakoniec dodáme zemiaky narezané na menšie kocky a varíme do zmäknutia. Podľa chuti ešte osolíme a okoreníma a podávame s nasekanou petržlenovou vňaťou.