REKLAMA
Ganache poleva
Ganache poleva je bohatá a krémová čokoládová poleva, ktorá je skvelou voľbou pre ozdobenie torty.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 200 ml smotany na šľahanie
- 200 g tmavej čokolády
- 2 pl maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
V hrnci zohrejte smotanu na šľahanie. Neprivádzajte ju k varu, len nechajte, aby sa začala ohrievať.
2. Krok
Zatiaľ si pripravte čokoládu - nasekajte ju na malé kúsky. Mali by sme mať drobné kúsky, aby sa čokoláda ľahko rozpustila.
3. Krok
Čokoládu nasypte do zohriatej smotany a nechte chvíľku postáť. Po tom pomaly začnite miešať aby sa čokoláda rozpustila.
4. Krok
Na záver do polevy pridáte maslo a premiešajte. Vznikne krásna hladká a lesklá poleva. Môžeme ihneď používať na zdobenie.