REKLAMA
Gnocchi s kuracím mäsom
Vynikajúce gnocchi s kuracím mäsom a paradajkovou omáčkou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 bal gnocchi
- 250 g kuracie prsia
- 2 bal lúpané rajčiny
- 2 polievková lyžica olivový olej
- 4 strúčiky cesnak
- 1 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 1 bal olivy zelené
- 1 čajová lyžička hnedý cukor
- štipka sušené oregano
- 100 g maslo
- za hrsť čerstvá rukola
- 100 g syr Grana Padano strúhaný
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
POSTUP: Kuracie prsia umyjeme, osušíme a orestujeme vo woku na olivovom oleji.
2. Krok
Následne pridáme olúpané paradajky, olivy a pár minút restujeme.
3. Krok
Pridáme cesnak, koreniny a soľ. Pridáme cukor a maslo, ktoré nám omáčku mierne zahustí.
4. Krok
Varíme 15 minút, medzi časom si pripravíme gnocchi.
5. Krok
Gnocchi vložíme do osolenej vriacej vody a varíme 5 minút (alebo kým nevyplávajú na vrch vody).
6. Krok
Uvarené gnocchi vložíme do woku k omáčke a všetko spolu premiešame.
7. Krok
SERVÍROVANIE: Gnocchi servírujeme v hlbokom tanieri spolu s nastrúhaným syrom Grana padano a rukolou.
8. Krok
"S úsmevom na perách a dobrým jedlom, ide život oveľa ľahšie."