REKLAMA
Granatiersky pochod
Recept ako od maminky alebo babičky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 8 ks zemiaky
- 400 g fliačky
- oravská slanina
- 2 ks Cibuľa
- 4 pl olej
- podľa chuti soľ
- mletá sladká paprika ja som pridala aj trochu údenej mletej papriky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Zemiaky očistíme, pokrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Scedíme.
2. Krok
Cestoviny taktiež dáme variť do slanej vody a uvaríme al dente. Taktiež scedíme, pridáme k nim uvarené zemiaky.
3. Krok
Vo väčšej panvici zohrejeme olej, nadrobno nasekanú cibuľu.
4. Krok
Cibuľu pražíme a po chvíli pridáme slaninku a ďalej pražíme. Nakoniec pridáme štedrú lyžicu papriky a trochu údenej papriky. Ešte minútku restujeme a prelejeme do hrnca so zemiakmi a cestovinou.
5. Krok
Všetko spolu premiešame, dosolíme a podávame.