REKLAMA
Zdroj: Freepik
Guláš z daniela
Perfektný guláš z diviny - daniela má prenikavú chuť a výborne sa hodí s knedlíkom a nastrúhaným syrom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1 kg mäso z daniela
- 4 ks Cibuľa
- 1 ks strúčiky cesnaku
- 150 ml červené víno
- 50 g paradajkový pretlak
- slnečnicový olej alebo masť
- mleté čierne korenie
- bobkový list
- kmín
- mletá paprika - sladká
- sušené oregano
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
180 min.
1. Krok
Mäso z daniela odblaníme, umyjeme a nakrájame na kocky.
2. Krok
Cibuľu nakrájame na drobno.
3. Krok
V hrnci rozpálime olej alebo masť a cibuľu opražíme do sklovita.
4. Krok
Potom pridáme mäso a koreniny - soľ, čierne korenie, papriku, rascu, bobkový list.
5. Krok
Všetko podlejeme vodou a poriadne premiešame. Guláš z daniela varíme na miernom ohni.
6. Krok
Pred koncom varenia pridáme paradajkový pretlak, prelisovaný cesnak, víno a oregano.