REKLAMA
Zdroj: Renato Arap from Getty Images Signature
Guláš z hovädzieho a bravčového mäsa
Guláš z hovädzieho a bravčového mäsa je chutné a sýte jedlo, ktoré poteší každého milovníka mäsa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 500 gramov hovädzieho mäsa
- 500 gramov bravčového mäsa
- 2 kus cibule
- 4 strúčiky cesnaku
- 3 kus Papriky
- 3 kus mrkvy
- 1 kus zemiak
- 4 Lyžice slnečnicového oleja
- 3 Lyžice červenej papriky
- soľ a korenie
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
200 min.
1. Krok
Začnite tým, že mäso nakrájate na menšie kocky.
2. Krok
Cibuľu a cesnak očistite a jemne nakrájajte. Na oleji orestujte cibuľu, až kým nebude zlatohnedá.
3. Krok
Pridajte mäso a orestujte ho.
4. Krok
Pridajte červenú papriku, soľ, korenie a strúčiky cesnaku. Vždy dávam viac cesnaku, pretože dodáva jedlu požadovanú pikantnosť.
5. Krok
Pridajte na kocky nakrájané zemiaky, papriku a mrkvu.
6. Krok
Zalejeme vodou a necháme pomaly variť na miernom ohni aspoň 2 hodiny.
7. Krok
Po 2 hodinách zmes premiešame a necháme ďalších 30 až 60 minút variť.
8. Krok
Podávame s chlebom alebo knedľou.